Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Д-р Мазов от хитовия български сериал “Откраднат живот” сменя скалпела с готварски нож в "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA известният актьор Моню Монев ще докаже, че хирургичната прецизност и пунктуалност са му от полза  не само на снимачната площадка на медицинската поредица, но и в кухнята.

Предизвикателството на шеф Манчев да приготви вкусна вечеря с точно определен бюджет от 40 лева ще се окаже детска игра, а Моню Монев дори ще преизпълни плана, като ще напазарува само за 37 лева. Актьорът ще заложи на рибно меню, за да впечатли своите гости - колегите си Радина Кърджилова и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева, но не всички ще бъдат доволни от неговия кулинарен избор. По време на вечерята ще разберем интересни тайни за актьорската професия, а финалът на вечерта ще бъде истинска древногръцка пиеса.

Каква изненада е подготвил Моню Монев за своите гости и как те ще оценят неговата вечеря? Припомнете си в епизода от специалната селекция на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.