Гласувайте за своя фаворит сред новите шест филма на сайта на кампанията https://greatmonday.bg/

Кампанията на KINO NOVA - "Великият понеделник" предлага девета седмица изпълнена с приключения, екшън, любов и редица обичани актьори като - Анджелина Джоли, Джеймс Франко, Чанинг Тейтъм, Джеки Чан, Брад Пит и Даян Лейн. 

"Това е краят" е първата лента, за която зрителите могат да дадат своя глас в новата седмица на "Великият понеделник". Фантастичната комедия кара 6 известни личности да останат в дома на Джеймс Франко след серия от събития, които разрушават града и застрашават света от апокалипсис. В този труден момент холивудските звезди се налага да се изправят не само пред смъртта, но и пред себе си. 

Номинираната за "Оскар" Даян Лейн пък научава ценни уроци за любовта от италианската звезда Раул Бова в номинирания за "Златен глобус" в "Под небето на Тоскана". Романтичният филм среща с писателката Франсис Мейс, която живее и твори в Сан Франциско. Тя получава като подарък 10-дневна почивка в Тоскана и въпреки че не е очарована от идеята, Франсис събира кураж и си стяга багажа. При пристигането си в Тоскана тя купува полуразрушена вила и се впуска в романтична авантюра, която преобръща живота ѝ. 

Третото предложение в деветата седмица е приключенския филм "Орелът". Действието в него се развива през 140 г., когато амбициозният млад центурион Маркус Акуила (Чанинг Тейтъм) и британският му роб Еска (Джейми Бел) се отправят на опасно пътешествие в търсене на безследно изчезналия преди 20 години Девети легион.

Джеки Чан и Стив Кууган се впускат в невероятно забавни приключения в екшън-комедията "Около света за 80 дни". Екранизация на известния роман на Жул Верн разкрива историята на смел мъж, който предприема най-великото пътешествие в историята на човечеството, а актьорският състав включва звезди като Арнолд Шварценегер, Оуен Уилсън и Роб Шнайдер.

Анджелина Джоли и Брад Пит също ще се борят за зрителската любов във "Великият понеделник", впускайки се в битка на живот и смърт в екшън-трилъра "Мистър и мисис Смит". Джон и Джейн Смит са обикновена семейна двойка, живеят нормален живот в обикновено предградие и имат обикновени професии. Нито един не знае тайната на другия, докато изненадващо не се оказват мишени един на друг. В похода да се избият взаимно научават повече за себе си, отколкото са знаели през петгодишния си брак.   

Последното предложение за седмицата е филмът "Хелбой", който не е обикновен герой. Извикан е от нацистите по време на свещен ритуал в края на Втората световна война, а след това трябва да работи в комбина с Джон Майърс – идеалистичeн и наивен нов агент на Отдела. На всичкото отгоре съществената част от преследването на злото е вплетена в любовен триъгълник с пиротелекинетичната любов на живота му Лис и неговия нов другар. Борбата срещу злото никога не е била по-трудна…

Феновете на качественото кино могат да изберат своя фаворит от изброените ленти на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 27 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от всички гласували ще получават страхотен брандиран подарък.  На финала на емблематичната за  KINO NOVA кампания, в която властва зрителят, също има изненади. За да бъде всичко 6, големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Следете "Великият понеделник" в ефира на по KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".