Не пропускайте старта на новия сезон на лайфстайл предаването този понеделник от 9.30 ч. по NOVA

“В “На кафе” всичко е ново. От новото студио, което ще видят този понеделник зрителите, нови неща и нови лица. Ще бъдем много позитивни и много усмихнати през този сезон. Решихме да обръщаме поглед само към хубавите неща, защото лошото е навсякъде и не можем да избягаме от него, но решихме тези два часа и половина да са бягство от всичко негативно. ИСкаме да сме позитивен остров в телевизионния ефир”, разказа водещата на лайфстайл предаването Гала при гостуването си в “Събуди се”.

"На кафе" се завръща в ефира с изцяло нова концепция и заредено с позитивизъм, вдъхновяващи истории и много забавления този понеделник, 10 септември, вече  от 9.30 до 12.00 ч. всеки делничен ден по NOVA.

“В първата част на предаването ще има нови лица, с които ще правим нещо много интересно. Там ще участват Ева Веселинова от “Господари на ефира”, една много сладка интернет сензация Андреа Банда Банда, Илиян Любомиров, който е по-известен като писател под псевдонима си Августин Господинов, Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова. В тази част на предаването ще има новини, които ще пускат популярни хора. Ще има интервюта с тях и ще съобщават хубави неща, които ще коментираме по интересен и забавен начин”, разкрива Гала.

“Първите ни гости този понеделник са Димитър Рачков и Мария Игнатова, които се завръщат като екранна двойка водещи в “Господари на ефира” след седем години. Очаквам много забавни моменти с тях. Подготвила съм им една провокация игра”, повдигна кулисите на първото предаване от новия сезон водещата на "На кафе".

Какво още разказа Гала за новата концепция на "На кафе"  и лятната си ваканция, гледайте в интервюто ѝ с Мира Иванова за “Събуди се”.

Не пропускайте старта на новия сезон на "На кафе" този понеделник от 9.30 ч. по NOVA.