С продажбата фондацията цели да достигне до учениците в училище

Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. "Живот със Синдром на Даун" се развиват като фондация, инфлуенсъри и социални предприемачи. Чрез втория си продукт с кауза - тетрадка "Аз приемам" те искат да провокират децата към толерантност и приемане на по-различните и разпространение на диагнозата Синдром на Даун в училище. 

С печалбите от продажбата на Тетрадката те желаят да организират събития и да подкрепят сами проектите си, които подпомагат развитието на деца със Синдром на Даун от цяла България.

Друга много важна цел за фондация "Живот със Синдром на Даун" е да достигнат до учениците в училище и чрез тетрадката да разпространяват информация за генетичното състояние Синдром на Даун и все повече ученици да разбират и чуват, че има деца с тази диагноза и че е много важно и необходимо те да са сред тях и да ги приемат. 

Тетрадката се реализира напълно безвъзмездно в подкрепа на дейността и каузата на фондация "Живот със Синдром на Даун".Тетрадката е формат А4, 40 листа, широки редове, цена 2,49лв.

Тази събота, 15.09 от 14.00 ч. до 19.00 ч. фондация "Живот със Синдром на Даун" организира събитие в Социалната Чайна на ул. Преслав 53 във Варна. Там всеки желаещ може да се срещне на живо със Силви и Краси, да се запознае, снима и подкрепи като закупи техен продукт с кауза.

За всички, които не са от Варна - може да отправите покана, фондацията, да гостува във Вашия град. За всички присъстващи ще има подарък - календарче на фондацията за 2019г. Подкрепете ги!

Събраните средства от тетрадките ще бъдат пренасочени към техните проекти и инициативи, които може да видите в новия им сайт: lifewithdownsyndrome.com
Освен в сайта на фондацията, тетрадка с кауза може да бъде поръчана и от ТУК.