„Ще продължа всички добри политики на предходните министри", заяви тя

„Съзнавам отговорността, която поемам с този пост, ще държа на приемствеността и ще продължа всички добри политики на предходните министри", заяви новоизбраният регионален министър Петя Аврамова.

КАБИНЕТЪТ „БОРИСОВ” 3: Тримата нови министри се заклеха (СНИМКИ)

„Имам три приоритета: ефективност, качество и контрол. За мен ще е ценно да получа подкрепата на Нанков. Ще бъде ценно да получа възможност да ползваме неговите знания и опит, ще разчитам на професионализма, опита на всички служители на МРРБ. Отговорен човек съм, ще се опирам на опита на знанията на всички в сферата, ще работя съвместно с общините, ще работя съвместно и с бранша и съсловните организации. Вярвам, че ще успеем да свършим работата, която ни предстои и тя е за облагородяване на нашата държава, за добри пътища, за добра градска реда", подчерта Аврамова. "Всеки носи политическа отговорност, приемам акта, който направиха колегите и министър Нанков като морален акт на съпричастност към това, което се случи", добави още Аврамова.

„Щастлив и удовлетворен съм, оставяме подредена къща на добър стопанин. Убеден съм, че Петя Аврамова ще се справи повече от добре", заяви бившият вече регионален министър Николай Нанков в кулоарите на НС.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.