Не пропускайте да гледате дългоочаквания сблъсък на 22 септември от 22.00 ч.

Тази събота от 22.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2 на живо ще бъде излъчена  изключително интригуваща боксова галавечер от стадион “Уембли” в Лондон. В кулминацията на събитието ще се проведе грандиозен двубой между двама супербойци – от едната страна ще застане шампионът Антъни Джошуа, а срещу него на ринга се изправя задължителният претендент на WBA Александър Поветкин.

Зрелищната битка ще бъде излъчена пряко в PLAY DIEMA XTRA и като отделно събитие, което може да се закупи единично: https://play.diemaxtra.bg/schedule.

В навечерието на сблъсъка защитаващият поясите на WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация) Антъни Джошуа сподели пред медиите, че напрежението е смазващо, но той е готов да сломи и него, и Александър Поветкин пред любимата британска публика. Непобеденият боксьор от Уотфорд добави още, че очаква най-тежкия двубой в кариерата си след този с Владимир Кличко.

Именно легендарният украинец единствен успя да надвие Александър Поветкин в кариерата му до момента през 2013-та. Но руснакът е категоричен, че сега е много по-силен и в много по-добра форма и изгаря да запознае шампионските колани с дома си.

20 нокаута от 21 срещи и нито едно поражение от шампиона срещу 24 отказвания от 34 успеха и една-единствена загуба за претендента. Кой ще бъде прибави нова славна победа към колекцията си, не пропускайте да разберете на 22 септември от 22.00 ч. пряко в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.