Социалните мрежи и медиите излязоха с много коментари

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл влезе в заглавията на британските медии, след като сама затвори вратата на лимузината си, пристигайки на официално събитие.

Херцогиня Меган стана „Момиче на годината“

Кадри на този момент наводниха социалните медии и генерираха заглавия, които търсеха прилагателни, за да опишат важното естество на това, което току-що е станало. На тях се вижда как 37-годишната Меган излиза от луксозен черен седан при пристигането си във вторник на първия си солов ангажимент - откриване на изложба в Кралската академия на изкуствата в Лондон. Човекът в смокинг, който я посрещна с топло ръкостискане и сякаш се готви да затвори вратата, бързо слага ръка на устата си в мига, в който херцогинята на Съсекс затваря вратата зад гърба си, без дори да го погледне.

Меган Маркъл на 37 (СНИМКИ)

Всяка усмивка, стъпка и жест на Мегън са изследвани от кралски наблюдатели, любопитни да видят как американската актриса с родители от различни раси ще изпълни новата си роля. Тя е обожавана от обществеността и засенчвана при всяко появяване от пресата. Мнозина виждат това като знак, че Меган е останала земен човек без предразсъдъци, въпреки че се е омъжила за внука на кралица Елизабет II.

Принц Хари целуна страстно Меган пред камерите в Уиндзор (СНИМКИ)

"Принцеса, която все още отделя време да затвори вратата на колата си. Добра работа, Мегън!", коментира Емили Андрюс, кореспондент по кралската тематика на в. „Сън“, цитирана от БГНЕС.

Но друг репортер, който се занимава с новините за кралското семейство, отбелязва, че Мегън всъщност не е нарушила протокола. И допълва: “Мегън просто затвори вратата по навик". 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Неочаквани модни правила, които кралското семейство спазва (ВИДЕО)

Елизабет II пътува без паспорт по света, шофира без книжка и още…

Как Кейт Мидълтън погазва кралския протокол?

15 неизвестни факта за лейди Даяна

Какво са си казали Уилям и Хари с Даяна часове преди смъртта й (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кои са забранените храни в Бъкингамския дворец?

Принцеса Шарлот - 3 години в 33 кадъра (ГАЛЕРИЯ)

Как ще изглежда принц Джордж на 40? (СНИМКИ)

Любопитни факти за принц Уилям (СНИМКИ)

Принц Луи в прегръдките на принцеса Шарлот (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.