Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетима късметлии се бориха за печалби за над 2 500 000 лева на старта на седмия сезон на Национална лотария на 29 септември по NOVA. Късметлийката Елфиде Халил, която си спечели директно участие в предаването от билет “3 000 000 JACKPOT”, победи в играта “На крачка от късмета“. Елфиде прекрачи първа финалната линия на пътеката и вече е собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. Тя извървя пътя до голямата печалба благодарение на монети с номера 3, 8, 4 и 6. “Чувствам се супер“, каза развълнуваната участничка, когато седна зад волана на новата си придобивка.

Щедрите “Сейфове“ осигуриха незабравими емоции и страхотни печалби на късметлиите Златко Златков и Емине Дахилова. Актьорът Златко победи в играта, като успя да си спечели 22 000 лева в първия кръг. Емине си натрупа 15 000 лева, но попадна на два сейфа със символ “Х“, които разделиха печалбата ѝ наполовина. Участничката ще харчи сумата от 7500 лева.

Златко имаше късмет със златните “Сейфове“ и утрои своята печалба. Така актьорът се сдоби с 66 000 лева, които ще инвестира в училище за социално слаби деца, което създава преди 4 години. В предаването го придружаваше и неговата съмишленичка Анимари, с която предоставят възможност на талантливи деца да получат образование.

Светлана Терзиева победи конкуренцията в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да изпробва късмета си за джакпота, достигащ 2 400 000 лева. След великолепна игра на сферите тя си спечели 20 000 лева и 5-дневна почивка за двама в един от най-забележителните градове в света - Прага. Светлана ще стяга куфарите за пътуване, по време на което ще посети най-красивите места в чешката столица.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.