Гледайте щедрото предаване тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова посрещат пореден милионер от Национална лотария в предаването тази събота от 19.30 ч. по NOVA. Чек за 1 000 000 лева ще получи късметлията Стоян Колев, който спечели крупната сума от печелившия билет “Златните пирамиди за милиони 2“. В шоуто тази събота ще разберем свикнал ли е вече с мисълта, че е милионер, както и какви са плановете му за харчене на печалбата.

Билет “Американски долари“ осигури директно участие в предаването на 29-годишната Веселина Найденова. Тя има опит с игрите на Национална лотария, като вече два пъти е печелила печалби от 10 000 лева. Сега късметлийката ще може да се сдобие с прекрасен нов автомобил или печалба от 1000 до 2 400 000 лeва в шоуто. “Много се зарадвах, когато видях, че печеля директно участие и се почувствах късметлийка за трети път“, каза Веселина.

Зрителите ще станат свидетели на поредния епизод на предаването, изпълнен с много късмет, емоции и забавление. Не пропускайте да видите кои са най-новите късметлии в Национална лотария тази вечер от 19.30 часа по NOVA.