Ваня отново избухва, този път заради Ричард

Днес са поредните номинации в Къщата, които за първи път ще се проведат без най-номинирания Съквартирант този сезон, Валентин Кулагин. Единствен Ричард може да е спокоен, защото отново е притежател на щита на SDI, но всеки друг Съквартирант е застрашен да попадне в номинации за изгонване. Ще видим ли отново стратегии на участниците или случките в Къщата са по-силни и номинациите ще са подчинени на случващото се вътре, следва да видим довечера от 21.00 ч.

Новите разкрития и думи на Съквартирантите един за друг ще донесат хаос и нови емоционални ситуации в Къщата. Според правилата на седмичната мисия "Ново начало" грубият език и повишаването на тон са забранени, докато искреността и добронамереността са основно изискване. В мисията "Дилемите на добротата" вчера на Съквартирантите им бяха разкрити мненията и оценки едни за други и днес откровенията продължават да се разгръщат. В мисия "Стаята на покаянието" пък ще видим изповедите на обитателите на Къщата към зрителите на NOVA.

Алекс Сърчаджиева: Всеки сезон на VIP Brother е едно голямо и различно приключение

В каква ситуация се оказаха Стефан и Мира, как прие думите на Ричард по свой адрес Розмари и кои ще са тазседмичните номинирани за изгонване ще разберем днес в 21:00 часа в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.