Участниците в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2018 г. искат да развият емоционалната интелигентност на децата

В началото на седмицата издателство "Керът" представи новия си проект – "Пътуваща Луна". Той е иновативен по своята форма. Издателите съчетават литература, изобразително изкуство и музика, за да създадат цялостно преживяване за децата. Чрез илюстрациите и текстовете децата ще развиват своята емоционална интелигентност, ще мечтаят и ще творят добро. Това е поредният проект на издателството, който насърчава активното взаимодействие и общуване между деца и родители. Повече за проекта можете да тук.

Екипът на "Керът" са и един от участниците в Акселератора на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА 2018. Там те получават ценни знания и умения за развитие на своята предприемаческа идея.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 35 000 деца и младежи от цялата страна.