Шпионски игри и спасителни акции очакват феновете на криминалния фентъзи жанр с култовия американски сериал всяка делнична вечер

Заедно те могат да се справят с всичко. Агентите от “Щ. И. Т.“ (Щаб за Интервенция и Тактическа Защита) се събират с единствената мисия – да спасят света от заплаха. Всеки случай е изпитание за екипния им дух и тяхната изобретателност, а специалните им умения ги превръщат в едни от най-добрите в агенцията.

Култовият американски телевизионен сериал, създаден за ABC по комикса на MARVEL - “ЩИТ“, ще изненада зрителите със свят на супергерои и свръхестествени ситуации, в който действа измислена мироопазваща шпионска агенция. Един нов екип ще се изправи срещу неизвестното, странното и различното, човеци срещу нечовеци - от 22 октомври в 20.00 ч. всяка делнична вечер по DIEMA.

"Агентите на ЩИТ" е изключително успешна поредица с няколко сезона, която от създаването си през 2013 година печели все по-голяма популярност. Сериалът е и едно от най-високо оценените предавания по ABC, а първият епизод има огромна маса от фенове и се гледа от милиони. Безспорно екипът, който стои зад неговата реализация, има огромен принос за неговия успех.

В ролите ще видим Кларк Грег, Минг-На Уен, Брет Далтън, Клоуи Бенет, Елизабет Хенстридж, Иън де Кастекър, Ник Блъд, Ейдриан Палики, Хенри Симънс, Люк Мичъл, Джон Хана. Създателят на сериала - Джос Уидън, е един от най-добрите сценаристи в Холивуд – зад гърба си той има заглавия като "Отмъстителите" нa Марвел и едни от най-високо оценените от критиката телевизионни сериали - "Бъфи, убийцата на вампири", както и хитовите филми "Скорост" и "Пришълецът: завръщането". Номиниран е за “Оскар” за най-добър сценарий за "Играта на играчките" на Disney.

Не пропускайте серията опасни спасителни акции, в които агент Фил Коулсън (Кларк Грег) и невероятният му екип от супершпиони, ще се изправят срещу странна наука, нечовеци, войни, Призрачния ездач и други причудливи явления и създания  – “Агентите на ЩИТ“ от понеделник, 22 октомври, в 20.00 ч. по DIEMA.