Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

27-годишната Благовеста Николова победи в играта "На крачка от късмета" в предаването на 20 октомври по NOVA. Късметлийката спечели чисто нова кола Fiat Tipo.

Благовеста е цигуларка по професия. В студиото я придружаваха нейната майка и най-добрата ѝ приятелка. Преди да започне играта Благовеста сподели, че автомобилът ѝ е стар и ще се радва да се сдобие с чисто нов. Участничката се придвижи до финала благодарение на монети с номера 7, 8, 2 и 1. 

"Чувствам се перфектно. Имах нужда от нова кола. Надявах се силно, че ще спечеля“, каза късметлийката. Тя пожела на всички участници да вярват в късмета си.

Мариета Славчева и Дамян Димитров се съревноваваха в играта „Сейфове“. Мариета беше изтеглена за участие в шоуто благодарение на билет „Кеш х 50“. Нейният опонент Дамян пък си спечели директно участие от билет „3 000 000 JACKPOT”.  

Мариета грабна 24 000 лева от първия кръг и отвори само един сейф с „Х“. Дамян успя да си натрупа 13 000 лева, но попадна на два хикса и приключи участието си в играта с 6500 лева.

Мариета се изправи пред златните сейфове и възможността да утрои печалбата си. Участничката имаше успех с първия сейф, който избра, защото попадна на символ „х3“. След това обаче отвори „Х“ и се отказа. Късметлийката сподели, че ще използва печалбата за семейно пътуване в някоя от екзотичните страни.

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ осигури 5-дневна почивка за двама в Барселона и парична печалба от 25 000 лева на Йордан Стайков. Късметлията победи конкуренцията и стигна на финала благодарение на числото 42. Йордан е на 35 години. Семеен с две деца. Ще похарчи печалбата за екскурзии, нова кола или жилище.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.