Не пропускайте "Виж кой говори сега" от 13.00 ч. и "Ваканцията на мистър Бийн" от 15.00 ч.

Забавления и добро настроение предлага филмовата програма днес следобед по NOVA. В 13.00 ч. сюжетът на семейната лента "Виж кой говори сега" се съсредоточава върху домашните любимци на семейството - уличното куче Рокс и Дафне - разглезена госпожица пудел.

Коледата наближава, а Моли (Кърсти Али) е загубила работата си, така че съпругът ѝ Джеймс (Джон Траволта), трябва да работи извънредно, за да впечатли новата си шефка – сексапилната и много самотна Саманта. Верността на Джеймс е поставена на изпитание, когато Саманта измисля начин да го задържи при нея, докато Моли, децата и кучетата се борят с глутница вълци и попадат в капана на снежна виелица.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. с комедията "Ваканцията на мистър Бийн" и актьора Роуън Аткинсън, чийто герой се впуска във второто си приключение на големия екран. 

Потиснат от влажното и студено време в Лондон, мистър Бийн намира най-добрия лек, когато печели екскурзия до слънчева Южна Франция с платени разноски и видеокамера под ръка. Той се озовава на Френската ривиера, където проваля снимките на новия филм на режисьора Карсън Клей. Режисьорът обаче не знае, че непохватните любителски кадри, заснети от мистър Бийн, случайно ще попаднат във филма му и ще бъдат показани на предстоящия фестивал в Кан.

Не пропускайте развръзката в комедиите "Виж кой говори сега" от 13.00 ч. и "Ваканцията на мистър Бийн" от 15.00 ч. по NOVA.