Гледайте драмата от 22.40 ч. по NOVA

Спечелилият приза за Най-добра кинематография през 1995 година "Легенди за страстта" ще спечели и сърцата на зрителите тази вечер от 22.40 ч. по NOVA. Филмът разказва епичната история за трима брата и техния баща на фона на Скалистите планини на Монтана в началото на 19-и век.

След като се уволнява, полковник Лъдлоу (в ролята Антъни Хопкинс) решава да отгледа синовете си в пустошта на Монтана, където могат да израснат далеч от правителството и обществото, което е започнал да ненавижда. Тримата братя възмъжават, сякаш изградили неразрушима връзка помежду си, докато Сузана не навлиза в живота им.

Когато Самюъл (Хенри Томас), най-младият от тримата, се завръща от колежа, води със себе си красивата си годеница. Най-големият син – Алфред (Ейдън Куин), скоро установява, че е влюбен в годеницата на брат си. Нещата се усложняват, когато той открива нарастваща страст между Сузана и Тристан. Любимият син на полковник Лъдлоу – Тристан (Брад Пит), е самонадеян и див като планината. Докато братята се канят да се включат във войната в Европа, подозрението и ревността заплашват да разрушат някога непоклатимата им връзка.

Не пропускайте развръзката в драмата "Легенди за страстта" от 22.40 ч. по NOVA