От утре новата водеща поема щафетата и ще събужда зрителите на NOVA всяка неделя

Журналистът със задълбочени познания в сферата на международните политически отношения, историята и литературата Мартина Ганчева гостува на Мира Иванова ден преди самата тя да поеме щафетата като водеща на "Събуди се" всяка неделя по NOVA. 

"В "Събуди се" има спектър от емоции. В предаването има от всичко и точно това е магията му. За утре сме постарали да подготвим голямо разнообразие от теми, гости и емоции. Ще има политика, социални теми, интересни човешки истории, невероятно интервю на Мон Дьо - от всичко по много!", разкри с усмивка новата водеща.

"Събуди се" с нов водещ в неделя

Мартина Ганчева следи отблизо културния живот в България и Европа. Професионалният ѝ път започва в БНР, а първият ѝ досег с телевизия се случва през 2004 г. През последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON AIR. Тя е единственият български журналист, правил интервю с Траян Бъсеску като действащ президент на Румъния. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис. Пред микрофона ѝ са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, сред които Моника Маковей и Ска Келер.

Не пропускайте "Събуди се" тази неделя от 8.00 ч. по NOVA.