Приятелства се разпадат, стратегиите за надмощие стават все по-изявени във VIP Brother

Довечера някой от борещите се за оставане в риалитито - Стефан, Петко или Розмари, ще напусне Къщата на VIP Brother. Един от номинираните Съквартиранти ще се сбогува с останалите, а зрителите на NOVA ще определят кой от тримата да е това. В LIVE студиото зад всеки от тях ще застанат техните защитници. Гала ще защитава Стефан, Ивет Григорова ще застане зад гърба на Розмари, а Жени Калканджиева ще е подкрепата на Петко.

Дори и най-силните страдат - VIP Brother 2018

През изминалите няколко дни в Къщата лагерите придобиха нови конфигурации. С наближаването на финала на VIP Brother 2018 фигурите на шахматната дъска се разбъркват, лагерите се прегрупират, а конкуренцията между Съквартирантите става все по-осезаема. Новата стратегия в Къщата е "Разделяй и владей!". Ядрото в Къщата се разцепва на два ясно конкурентни лагера. От едната страна е Петко със своята дясна ръка Божана, а от другата са Константин и Стефан. По средата се намират Ричард и Розмари, които още са тормозени от разногласията си.

Едно джакузи, една любов и реакциите на Съквартирантите - VIP Brother 2018

Както всичко останало в този живот отношения и приятелства се променят, а ситуацията между Розмари и Ричард продължава да е основната тема на дневен ред в живота в Къщата. Какво си казаха двамата, до къде е границата помежду им и има ли такава, и в какви манипулативни игри ще се впусне Ричард ще разберем довечера от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.