Петя е изправена пред труден избор в популярния уеб сериал

Пред редица предизвикателства са изправени любимите герои от "Следвай ме" в новия епизод на хитовата уеб продукция във Vbox7.com. Ники и Изабела се радват на връзката си, а междувременно Петя е изправена пред труден избор.

По темата

Влогърите Изабела и Ники решават да дадат шанс на любовта си. Двамата млади влюбени се радват един на друг като всяка нормална двойка - разходки, филми и фотосесии. Каква е обаче причината красавицата да не позволява на Ники да качва техни общи снимки, вижте първо във Vbox7.com.

Докато любовните вълнения са обхванали част от героите, пред Алекс също се появява лъч светлина. Половинката му Крис прави смела крачка и го представя на приятелите си.

Любимите двойки се носят на крилете на любовта, но съдбата не е благосклонна към Петя. След като разбира, че е бременна, тя се дистанцира от Йоан. Притеснена от това, че той няма да понесе новината за бебето, Петя се опитва да я скрие от него.

Ще признае ли Петя щастливата новина на Йоан? Отговорът на този и още много други въпроси се крият в новия епизод на уеб сериала "Следвай ме" първо във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.