Доктор Огнянова ще се окаже жертва на обстоятелства с тежки последствия

Едни от най-разтърсващите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" ще видят тази седмица зрителите на NOVA. Ще възтържествува ли правосъдието и истината за Христо Карагьозов, ще стане ясно в предстоящите епизоди, които ще поставят героите на ръба на човешките възможности.

Дългоочакваното събитие ще се превърне в истински ураган за сестра Райкова, доцент Банков и единственият свидетел по делото – Филип. Братът на починалото момче ще трябва да се изправи пред най-тежкото изпитание в живота си, а приятелите на Христо Карагьозов – да жертват всичко в името на истината. Пред морални дилеми ще се изправи и професор Цонев, който ще преживее сблъсъка на минало и настояще.

Шок от пагубно събитие ще връхлети една от любимите героини в сериала. Доктор Огнянова ще бъде жертва на обстоятелствата, а желанието ѝ да окаже помощ, ще се превърне в неподозиран кошмар. "Предстоящите епизоди са наситени с полюсни емоции – в един момент виждаме героите да ликуват и всичко изглежда разрешено, но в следващия оставаме безмълвни пред човешкото безсилие", загатва екипът на хитовата българска продукция.

Какви ще бъдат щастливите развръзки и как ще се справят героите с едни от най-критичните ситуации в своя живот, ще научите в новите епизоди на сериал от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.