37-годишната бразилка обяви, че спира участието си в дефилетата на марката

Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s Secret, оставя горещите дефилета на култовия моден бранд зад гърба си

СНИМКИ ОТ ДЕФИЛЕТО В НЮ ЙОРК ВИЖТЕ ТУК

„Скъпа Виктория, благодаря, че ми показа света и сподели тайните си с мен! Вие не просто ми дадохте крила, но и ме научихте как да летя!“, написа красавицата в профила си в Instagram, споделяйки видео с най-добрите си моменти като ангел.

Топмоделът се сбогува официално с бранда по време на ежегодното шоу на Victoria’s Secret в Ню Йорк. Това беше 19-ото дефиле с ангелските крила на 37-годишната бразилка, пише dariknews.bg.

Красавицата се оттегли от подиума със сълзи в очите и ръце на сърцето, докато изправената на крака публика я аплодираше бурно.

Най-големите фенове на Адриана Лима се надяват, че това "не е краят на една ера". Официално съобщение за оттеглянето ѝ все още няма, а и в историята на Victoria’s Secret не липсват примери за „пенсионирани“ ангели, които са се завърнали след кратка почивка. Такъв беше случаят с Карли Клос, която през 2015 г. обяви, че сваля крилата, за да се съсредоточи върху обучението си, но две години по-късно се завърна триумфално на дефилето на Victoria’s Secret в Шанхай.

През 2017 г. бразилката Алесандра Амброзио обяви, че се разделя с марката бельо след 17 години. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.