Събитието се организира от списание и клуб BUSINESS LADY и списание BULGARIA BUSINESS REVIEW

На 4 декември 2018 г. в хотел Хилтън ще се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност “Златно сърце”, организирани от списание и клуб BUSINESS LADY и списание BULGARIA BUSINESS REVIEW. Инициативата цели да възнагради морално усилията и даде публичност на компании и институции, инициращи и подкрепящи социални и общественополезни каузи и даващи своя принос към обществото, в което всички живеем и работим. Награда “Златно сърце” може да получи всяка българска или международна компания или отделна личност, социално ангажирана на територията на България в различни категории, сред които: Зелена планета, Спортни инициативи, Корпоративен гражданин, Подкрепа на беззащитните, Устойчиво развитие, Образование, обучение и развитие, Информационни кампании за превенция и устойчивост, Културни проекти, Здравеопазване и здравни инициативи, НПО в действие, Медиите и социалните каузи, Личност - вдъхновител и други.

На официалната церемония ще присъстват около 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена гала вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма.

Тази година акцент ще имат кампании и инициативи, насочени към децата, семействата, подрастващите и младите хора в посока на тяхното обучение и професионално развитие в България и създаването на нормална и здравословна среда, в която да живеят и да се реализират. Акцентът произтича от каузата на организаторите – посредством целите и активностите на сдружение “Успешни в България” и чрез споделянето на добри практики в лицето на успешни личности да противодействат на черната статистика и да мотивират младите хора да потърсят своето бъдеще в родината си. Сред основните цели на сдружението, също така, е да помага за професионалното ориентиране, за развитието на предприемаческия дух и начин на мислене у децата, да подпомага връзката и координацията между бизнеса и образованието.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.