По време на парти за рождения на съпруга на Елтън Джон актрисата се появи с черен дантелен тоалет на българската дизайнерка

По време на парти-изненада за рождения ден на съпруга на Елтън Джон – Дейвид Фърниш актрисата и модел Елизабет Хърли се появи с черен дантелен тоалет на дизайнера Невена Николова.

Пред NOVA Невена Николова разказа, че дни преди събитието пиар мениджърът на актрисата  се е свързал с нея, с молба да подбере подходящ тоалет за рождения ден.  Елизабет Хърли е била впечатлена от работата на българката , тъй като нейна близка приятелка от кралския двор често разчита на роклите на Невена.

„Аз много отдавна можех да поискам контакт с Елизабет Хърли чрез моя клиент от аристокрацията на Острова, но никога не е било в стила ми първа да правя контакт. Обичам и ценя всичките си клиенти, без значение статуса им в обществото и степента им на известност. Влагам в роклите си цялата си душа и сърце и твърдо вярвам, че те отиват там където и когато трябва", каза пред NOVA Невена Николова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snuggling with reprobates at the glorious @davidfurnish birthday party 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

На рождения ден Елизабет Хърли е с черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан.

От 18 години Невена Николова облича популярните личности на Острова – нейни рокли са били невенъж част от кралски събития като сватбата на Пипа Мидълтън и послендото кралско събитие – сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. В България на вкуса на Невена се доверява първата дама – Десислава Радева.

Рокли на българска дизайнерка на сватбата на Пипа Мидълтън (ВИДЕО)

Каква ще бъде сватбената рокля на Меган Маркъл?

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.