Не пропускайте филмите "Полъхът на любовта" от 12.30 ч. и "Под звездите на Върмонт" от 14.20 ч.

Романтични преживявания и забавни ситуации очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата от хитовите сериали "Психотерапия" и "Спартак: Войната на прокълнатите" Анна Хътчисън и известният латиноамерикански актьор Николас Ринкон ще докажат старата максима, че противоположностите се привличат в романтичния филм "Полъхът на любовта" днес от 12.30 ч. по NOVA. 

Анна Хътчисън влиза в ролята на Зоуи Уокър – изследователка в хранителната индустрия, която притежава не само интелект, но и красота. Когато е избрана от огромна компания да селектира кафе с неповторим вкус, тя заминава за Колумбия, за да открие най-подходящите и качествени сортове за целта. Шефът на Зоуи обещава, че ако тя успее, мечтата й да управлява собствена лаборатория, ще се сбъдне. По време на престоя си в страната, тя се запознава с Диего Валдес – собственик на плантация за кафе, с когото започват обща работа, макар че той е скептичен към нейната мисия и се отнася с недоверие към нея. Неочаквани обстоятелства обаче скоро ще  променят техните отношения…

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. с премиерната за българския ефир романтична комедия “Под звездите на Върмонт”. В лентата звездата от сериала “Баща по неволя” Лейси Чабърт ще потърси помощта на популярния актьор от поредицата “Смолвил” Карло Маркс, за да спечели обратно старата си любов. Лейси влиза в ролята на Фиона - брокер на недвижими имоти в Ню Йорк, която е изоставена от своя приятел и решава да забави ритъма и да избяга от напрегнатото ежедневие, като се завръща за няколко дни в семейния хотел във Върмонт. Когато бившият й приятел – Нейт, се появява в гостната заедно с новата си приятелка, Фиона бързо подготвя план, за да го спечели обратно. Тя представя чаровния главен готвач – Дерек (Карло Маркс) за своя нов приятел! Играта на влюбени неочаквано обаче прераства в нещо наистина истинско. Понякога най-хубавите неща в живота си струват чакането.

Не пропускайте развръзката в романтичните филми "Полъхът на любовта" от 12.30 ч. и "Под звездите на Върмонт" от 14.20 ч. по NOVA.