Гледайте връчването на статуетката в “Господари на ефира“ от 23.00 ч. по NOVA

Красимир Елинов не е професионален спасител, но рискува живота си да спаси две ловни кучета, заседнали в малка ниша на връх  “Котешкия чал“ на 2481 метра в Банско. Иво и Наско от Планинската спасителна служба  разказват какво се е случило пред Влади Василев и камерата на “Господари на ефира“. Преди седмица с Краси се свързват собственици заради бедственото положение на двете  кученца в планината и го молят за съдействие. Краси на секундата решава да помогне на Бети и Божана, които подгонили диви кози и се озовали по средата на нищото – без да имат шанс да се измъкнат живи. Два дни животинките остават на върха без храна и вода. След няколкочасово катерене Красимир, рискувайки живота си,  с помощта на Иво и Наско, стига отвесния склон и спасява двете кученца.

Освен връчването на “Бялата лястовица”, “Господари на ефира“ тази вечер по NOVA ще разберат как  Валери Симеонов  смазва протести в кръга на шегата. Ще се посмеем с Бай Брадър и чудатостите на Я-Я. В кръга на шегата звучи и правилникът за движение по пътищата на новите  им участници  в  рубриката ТариКАТ Парад.

Как  “Бялата лястовица“ отлетя към Банско и уникални кадри от спасителната акция, може да видите тази вечер в “Господари на ефира“ от 23.00 ч. по NOVA.