Мъжете опитали да откраднат дамската й чанта

Продавачка на козметика е била нападната от клиент в магазина си в столичния квартал "Дианабад". Тя влязла в схватка с клиенти, които влезли за парфюм, а опитали да си тръгнат с последните пари от пенсията й. Докато продавачката показвала парфюма на единия клиент, другият се промъкнал зад бюрото, до чантата й. 

„Дръжте крадеца”: Обирджии задигат оборудване от заведение (ВИДЕО)

"Попитах къде е другото момче, той нищо не ми отговори. Идвайки към бюрото, видях, че той вече е там и рови в моята чанта. В ръката си държеше портфейла ми", разказа потърпевшата Роси Иванова.

Жената напада крадеца, за да вземе портфейла си, в който имало 60 лева. Крадецът бил агресивен и я обиждал. Въреки това, жената успяха да запази личните си вещи. Крадците бягат, без да отмъкнат нищо. Не виждат и кутията с даренията.

Продавачката ще подаде сигнал в полицията. Тя е уплашена и все още не може да повярва какво й се е случило. Смята, че крадците са останали изненадани от реакцията й, затова не успели да отмъкнат нищо от магазина.

ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА: Мъж отмъква саксии пред жилищни блокове (ВИДЕО)

"Не трябва да остават ненаказани такива деяния. Нека да работят, да си изкарат пари, за да усетят тяхната сладост, а не с кражби и мошеничества. Аз съм твърдо "за" да получат, каквото заслужават", каза още Иванова.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.