Какво знаят за случилото се съседите на предполагаемия извършител

Ревност е една от версиите за убийството на 40-годишната рейнджърка от поделението в Карлово. Жената изчезна преди около 2 седмици.

В петък вечерта тялото й беше открито в къщата на приятеля й в Сопот. Мъжът, бивш военен от същото поделение, беше задържан, но в Северна България.

Откриха тялото на изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова (ВИДЕО)

Трупът на 40-годишната рейнджърка е открит от полицията в една от пристройките в двора на имота. 42-годишният Светослав Каменов живеел сам. Съседите му разказват, че е разведен, има две деца. За тях се грижи бившата му съпруга. За последно видели Светослав преди седмица. Оттогава бил в неизвестност.

„Тук идваха да го търсят вуйчо му и леля му, тъй като от една седмица не се беше обаждал на майка си, а на мен ми каза, че заминавал за София”, разказа съседът Атанас Николов.

„Миналия четвъртък си говорихме и каза, че отива при майка си в Северна България”, разказва друг съсед Ганчо Дурев.

МИСТЕРИЯ: Военнослужеща от Карлово - в неизвестност от две седмици

Светослав и Десислава били колеги в 61-ва Стрямска бригада в Карлово. Двамата имали връзка, твърдят техни приятели. В края на миналата година  Светослав бил уволнен.

Съседите на бившия рейнджър твърдят, че не са виждали Десислава да посещава дома му. Преди година имал друга приятелка от София.

„Беше я пребил. Жената цялата в кръв стоеше на пейката и молеше за помощ. Даже беше с багажа. Алкохолът, алкохолът го съсипа”, разказват съседи.

Десислава е живеела сама в Карлово и рядко общувала със съседите си. Хората в блока са шокирани от новината за смъртта й.

Вчера полицията откри автомобила на рейнджърката, в автоморга в Карлово. Случаят с изчезването на Десислава предизвика много въпроси заради това, че жилището на жената беше отключено, а мобилният й телефон - оставен да се зарежда. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.