Съквартирантите пяха в дуети с Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела на големия финал по NOVA

Уош МС спечели титлата "Любима риалити звезда на България" на големия финал на Big Brother: Most Wanted 2018 по NOVA. На почетното пето място се класираха Благой и Златка, а Станимир Гъмов излезе четвърти, като се пошегува, че е повторил постижението си от предишното си участие в шоуто. Бронзовият медалист този сезон е Никита Джонсън, а среброто отиде при Джулиана Гани.

Снимки от големият финал на Big Brother: Most Wanted 2018 разгледайте ТУК

"Всички трябва да си помагаме повече", бяха първите думи на победителят в най-популярното риалити в България. Ники Кънчев коментира, че през този сезон на преден план са излезли ценности като приятелството и добротата.

Стефан беше много развълнуван и се разплака в Къщата, благодари на всички за подкрепата, както и на шоуто. "Това нещо тук, никога няма да го забравя. Дълбок поклон“, завърши Уош, напускайки Къщата.

Петима Съквартиранти се впуснаха в битката за победата. Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана, Благой и Златка прекрачиха прага на най-известната Къща в България. След няколко емоционални и не леки седмици, тази вечер те напуснаха Къщата на Big Brother, а последният излязъл е големият победител в Big Brother: Most Wanted 2018 - Уош МС. 

Зрителите станаха свидетели на невероятно шоу. Петимата финалисти изпълниха последната си мисия за сезона и ще ни зарадва с музикално изпълнение. Всеки от тях изпя песен в дует с любимите на цяла България Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела.

 

Първи на сцената излезе дуетът на Любо Киров и Станимир Гъмов, които изпълниха песента "Още от теб". Любо Киров изрази своята подкрепа за своя приятел, а Гъмов дори се обърна на своя невероятен "китайски" към зрителите, шегувайки се с едно от предизвикателствата на Големият брат към него. Дали с това ще спечели техния вот, предстои да разберем.

Никита Джонсън и чаровната певица Емануела заложиха на изпълнението на големия попфолк хит "Нотариално заверен“, за да спечелят сърцата на зрителите. Със сигурност двете дами буквално взривиха сцената на Big Brother и накараха всички Съквартиранти да станат на крака.

"Никита има добро сърце и не е лицемерна. Понякога е бунтарка, когато опитва да се защити", сподели впечатленията си Емануела от своята дуетна половинка и призова зрителите да гласуват за нейната приятелка.

Джулиана Гани излeзe на сцената с поп фолк иконата Анелия. Двете покачиха градуса с изпълнението на големия хит "Дай ми още“. Анелия сподели, че нейнта дуетна половинка има характер и заслужава да спечели Big Brother: Most Wanted 2018.

Уош МС и група СкандаУ превзеха сцената и да накараха публиката да танцува както никога досега с изпълнението им на песента "Хайвера", която покори сърцата на хиляди фенове. "Два поредни сезона шоуто печелят рапъри, а Уош ни е учил да рапираме", сподели Лъчо, който беше убеден, че Уош МС ще спечели.

В защита на Съквартирантите говориха едни от най-известните и любими звезди на България. За Никита в студиото бе Борислав, Андреа защитава Благой и Златка, в подкрепа на Гъмов говори Ваня Джаферович, Джулиана Гани бе защитавана от Любен Дилов - син, а Влади Въргала пази гърба на Уош МС.

Златка и Благой - една двойка, която се изправи пред цяла България, за да защити любовта си. А сега е време да излязат на звездната сцена и да дадат всичко от себе си. Двамата изпълниха песента "Детски спомен“, като си партнираха с феноменалните Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

"Видно е, когато имаш такава хармония като тяхната. Това означава, че си постигнал всичко в живота", подкрепи двойката Орлин Горанов. "Не беше лесно, защото в този ранен етап на нашата връзка бяхме подложени на голямо изпитание", сподели Златка.

Двойката обаче първа напусна шоуто, класирайки се на пето място. Последва ги Станимир Гъмов, който отново се класира на почетното четвърто място. По волята на зрителите Никита напусна Къщата като бронзов медалист. Последни в Къщата останаха двама приятели - Джулиана и Уош. Джулиана получи сребърният медал, а зрителите избраха Уош за "Любима риалити звезда на България".

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.