Певицата качи снимки в Instagram с един от тоалетите си

Американската певица Бионсе пя на предсватбеното тържество на дъщерята на най-богатия индиец Мукеш Амбани, предаде Асошиейтед прес.

Иша Амбани и Ананд Пирамал, който е син на милиардер, ще сключат брак в сряда в Мумбай. Тържествата започнаха още през уикенда.

Бионсе пя на празника в неделя в старинния град Удайпур. Тя изпълни свои хитове като "Crazy in Love" и "Perfect". След това качи снимки в Instagram с един от тоалетите си, както и видео с откъс от изпълнението си. Сред гостите бяха Хилари Клинтън и много боливудски звезди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Миналия уикенд Иша Амбани беше шаферка на сватбата на актрисата Приянка Чопра и певеца Ник Джонас. Мукеш Амбани е начело на компанията Релиънс индъстрийс, специализирана в нефтохимическата промишленост и има нетно състояние от 47 милиарда долара.

Кланът Пирамал, от който произхожда младоженецът, има акции във фармацевтичната промишленост и в бизнеса с недвижими имоти. Двойката се сгоди в луксозен хотел на италианското езеро Комо пред 600 гости. Поканите за сватбата пък включваха колиета и скъпоценни камъни, поставени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.