Зара разкрива самоличността на Мартин

Калоян посяга на живота на приятелите си и един от тях става жертва на смъртоносен изстрел. Как се стига до пагубната ситуация вижте в новия епизод на "Килерът" първо във Vbox7.

Зара разкрива самоличността на Мартин. Красавицата разбира, че човекът, който се грижи за нея, всъщност е копие на истинския Мартин, създадено от самия него. За да го различи от оригинала, домакинята на "Килерът" го нарича Тино. Зара и двойникът се отдават на емоцията и прекарват незабравима нощ заедно, за която горчиво съжаляват.

Дени е следващият член на компанията, който разкрива самоличността на двойника само с едно докосване. След контакта с копието на Мартин се оказва, че по-малката сестра на Зара също е в смъртна опасност, защото след всяко използване на силите си Деница става по-слаба.

Докато приятелите правят всичко възможно да надвият емоциите си и пречките, които застрашават изпълнението на ритуала, Николета търси начин да се освободи от "Килерът". Тя стана заложник на демона и не вижда нищо друго освен тъмнина. Ники разговаря с демона и разбира всичко за пъкления му план. Какво е чистилището, не пропускайте да разберете в новия епизод на мистъри сериала.

След като Калоян и Дамян се съюзяват, животът на Зара е в голяма опасност. Двамата разобличават копието на Мартин и проникват в къщата, където се крият красавицата и нейните приятели. Опитвайки се да убият Зара, Калата и Дамян се борят с още едно от копията на Мартин.

Кой става жертва на смъртоносните изстрели на Калоян? Какво още разбира Николета за злия демон? Отговорите на тези и много други въпроси се крият в новия епизод на "Килерът" първо във Vbox7.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.