Младежът се заклещва в костюма на забавния талисман Скапи

Мишо попада в редица комични ситуации, след като не успява да свали костюма на талисмана на университета в новия епизод на тийн сериала "Унилайф". Как ще се измъкне, гледайте във Vbox7.

Мишо влиза в ролята на талисмана на университета Скапи, без дори да подозира какво го очаква. Абсурдната ситуация е налице, а младият отличник не може да разбере защо неприятностите го причакват на всеки ъгъл. Комичните моменти продължават, когато младежът се заклещва в костюма на забавния талисман.

Попаднал в капан без изход, Мишо, облечен като Скапи, се отправя на лекция. След разговор с Лора, студентът решава, че ще отиде на парти, въпреки трудностите които изпитва с костюма си. Така Мишо се озовава в центъра на купона и за първи път в университета успява да привлече женското внимание. Именно това се превръща в повод за поредната конфронтация със Стан.

Конфликтът между младежите се задълбочава, когато Мишо предизвиква Стан в пряк двубой. Как ще постъпи гаджето на Лора? Ще успее ли Мишо да се измъкне от костюма на талисмана Скапи? Не пропускайте да разберете в новия епизод на тийн комедията "Унилайф".

Не пропускайте да проследите перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета всеки четвъртък от 16.00 ч. във Vbox7, смехът е гарантиран.