Зара става жертва на убийство

Злият демон има нужда от нова жертва, в която да се всели. Кой е избраникът, не пропускайте да видите в новия епизод на "Килерът" във Vbox7.

След завръщането си от "чистилището", Николета отнема живота на Зара. Без да подозира кой е истинският убиец на красавицата, двойникът на Мартин обвинява Филип за стореното. Междувременно Дени използва всичките си сили и съживява по-голямата си сестра. Завръщането на Зара от отвъдното изцежда силите на Деница и защитният щит около къщата пада. Кой се възползва от падането на бариерата и преминава отвъд нея, разберете първо във Vbox7.

Всички приятели са в еуфория от случващото се, единствено Николета запазва самообладание. Спокойствието й буди съмнения у Калоян и след разговор с нея той разбира, че "Килерът" има нов домакин. Но кой е той?

Филип, Мартин, Деница, Зара, Калоян и Дамян разбират какво се случва с Ники и правят всичко по силите си, за да я спрат. Техните усилия се оказват безуспешни. Междувременно първата фаза от освободителния ритуал започва – дългоочакваното слънчево затъмнение.

Ще се освободи ли Николета от злия демон или ще отнеме още един живот? Какъв е единственият начин ритуалът да бъде изпълнен, без да се изпълни жертвоприношението? Отговорите на тези и много други въпроси се крият в новия епизод на "Килерът" първо във Vbox7.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.