Вижте историята за една 32-годишна любов

Ива Софиянска-Божкова говори с атрактивния съпруг на известния дерматолог д-р Радина Денкова. Тяхната дългогодишна любов, започнала още в студентските години, и до днес е обект на възхищение. За разлика от своята половинка, Симеон Денков не е чест гост в медиите.  

„Аз съм си Симеон Денков. За някои съм човекът до д-р Денкова. За други съм съпругът и бащата. Аз съм си аз. Харесвам живота, който водя”, каза пред камерите на „Събуди се” Симеон Денков. Той допълни, че различните му бизнеси му отнемат доста от времето. По думите му двамата са се запознали доста прозаично. „Срещнахме се в дискотека в Студентски град. Видях я и й казах: „Аз ще се оженя за теб”. Тя избухна в смях и каза, че не съм нейн тип. И след 6 месеца се оженихме наистина”, разказа още Денков. Той сподели още, че двамата доста пътуват. 

"Говори с Ива": Славена Вътова за щастието и трудните моменти в живота й (ВИДЕО)

Той говори и за трудните моменти в живота си. „Имаше период, в който бях в затвора в Гърция. Бях представител на фирма за цигари за България и ми беше дошла идеята да вкарвам незаконно пури в южната ни съседка. Направих грешка. Успяха да ме набедат в продажба на наркотици. Лежах 5 години в затвора”, допълни Симеон Денков.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.