Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Адриана Гюзелева изгражда кулинарен мост между Италия и Франция в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Дъщерята на Никола Гюзелев ще покаже, че носи артистичния дух на фамилията си, а гостите ѝ Маргарита Хранова, Мария Пръмова, Георги Милков и Петър Стоянович ще бъдат очаровани от космополитната и същевременно уютна вечер.

Адриана ще докаже в кухнята, че готвенето е измислено в Италия и усъвършенствано във Франция, залагайки на 4-степенно меню, акомпанирано от специално подбрано и презентирано вино за всяко ястие. Зимна салата от кореноплодни, брускети с домашна лютеница и козе сирене и камамбер с глазирано грозде във вино стартират вечерята. Подправките няма да бъдат щадени. Основното е говеждо филе с бекон на фурна и гарнитура от пресни френски картофи с подправки. Деликатният завършек на вечерта е фин френски сладкиш - крамбъл с ябълки, круши и мед, който компенсира непретенциозния си вид с изтънчен и балансиран вкус. Вечерта ще премине в смях, разговори и бохемска атмосфера, за което допринася и изненадата на Адриана.

Как гостите ще оценят нейната вечеря? И ще има ли шеф Манчев критики към кулинарната блогърка?  Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.