"Изключително съм развълнувана, че ще водя церемонията", казва Кийс

Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS обявиха официално, че 15-кратната носителка на наградите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY Awards®. За първи път световноизвестната певица и композитор ще е водещ на наградите, а церемонията ще се състои в „Стейпълс Сентър“ в Лос Анжелис на 10-ти февруари, 2019г.

"Знам какво е чувството на тази сцена и ще дам цялото необходимо настроение и енергия. Изключително съм развълнувана, че ще водя церемонията в най-значимата за музиката вечер, в която отбелязваме креативността, силата и магията. Особено съм горда с номинациите на всички невероятни жени в индустрията тази година“. – казва Алиша Кийс.

"Динамичен артист, който притежава рядката комбинация от огромен талант и пълна отдаденост на музиката, Алиша Кийс, е перфектният избор за водещ на церемонията. В творчеството й винаги присъства темата за силата на музиката. За нас е чест, че Алиша Кийс се присъединява към екипа за събитието и съм сигурен, че ни предстои една незабравима Грами вечер“ – казва Нийл Портнау, Президент/Изпълнителен директор на Звукозаписната Академия.

Трескава подготовка за наградите „Грами” (СНИМКИ)

"Алиша е сред малцината артисти, които съчетават истински музикален гений със завладяващи емоционални текстове. Без съмнение, нейното присъствие на сцената ще направи от вечерта едно много специално шоу през февруари“ – казва изпълнителният продуцент на наградите GRAMMY, Кен Ърлек.

Алиша Кийс е 15-кратна носителка на наградите Грами, певица, композитор, музикант, продуцент, актриса и активистка; тя е отличена от New York Times за най-продаван автор, филмов и телевизионен продуцент, както и продуцент на няколко мюзикъла на Бродуей. От премиерата на монументалния й дебютен проект през 2001 година, „Songs In A Minor“, Алиша Кийс е продала до момента над 30 милиона копия албуми по целия свят и изгради изключителна кариера от хитове, постижения и отличия.

Алиша Кийс се отказа от грима

Церемонията за 61-те награди Грами е продуцирана от компанията „AEG Ehrlich Ventures“ от името на Звукозаписната Академия.

ЗА ЗВУКОЗАПИСНАТА АКАДЕМИЯ

Звукозаписната Академия (Recording Academy ™) представлява гласовете на изпълнители, автори на песни, продуценти, инженери и всички останали професионалисти, част от музикалната индустрия. Основната цел на Академията е да гарантира мястото на музикалните изкуства като изключителна важна част от общото културно наследство. Академията отдава почит на историята на музиката като инвестира в своето бъдеще чрез създаването на GRAMMY Museum®, защитава правата на музикалните творци като осигурява и юридическа помощ включително, подкрепя финансово творци във време на нужда чрез фондацията MusiCares® и отбелязва всички постижения в музиката чрез годишните награди „GRAMMY Awards“, най-високото признание в световната музикална индустрия. Звукозаписната Академия (Recording Academy ™) като водеща организация в света на музикалната индустрия, работи целогодишно за създаването на един по-вдъхновяващ свят и среда за творците.

Вижте още:

Рут Колева – на крачка от „Грами”

Актьори, които са партньори на екрана и приятели в живота (ГАЛЕРИЯ)

ДА ОТКРИЕШ ДВОЙНИКА СИ: Холивудски актьори и техните дубльори (ГАЛЕРИЯ)

ХЕЛОУИН: Най-впечатляващите костюми на звездите (ГАЛЕРИЯ)

Джесика Алба: Отвлякоха ме, когато бях на 15 (ГАЛЕРИЯ)

МАЙЧИНА ОБИЧ: Децата на някои от най-известните красавици в света (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, заснети в неловък момент (ГАЛЕРИЯ)

Пенелопе Крус - шик и секси за колекция 2018-2019 на "Шанел" (СНИМКИ)

Звезди, които са успели въпреки здравословните си проблеми (ГАЛЕРИЯ)

Известни личности, които са били учители в миналото (ГАЛЕРИЯ)

Риана се появи с ослепителен тоалет на благотворителен бал (ГАЛЕРИЯ)

Никол Шерцингер - зашеметяваща на светско събитие в Ню Йорк (ГАЛЕРИЯ)

15 знаменитости, които лесно могат да спечелят наградата "Фотобомба на годината" (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.