Петър Делев влиза в ролята на продавач-консултант днес от 21.00 ч. по NOVA

Новият участник в риалити формата “Шеф под прикритие“ е Петър Делев, съсобственик и управител на FLAIR - иновативна и бързоразвиваща се компания, предлагаща широка гама висококачествени спортни облекла и аксесоари.

Петър е роден в Димитровград и от дете помага в магазина на родителите си. През 2006-а година, докато все още е студент отваря първия си аутлет магазин за спортни дрехи, инвестирайки 5000 лева в зареждане на стока. Постепенно дейността му се разраства, а с това идва и желанието за разширяване на асортимента стоки и аксесоари, които предлага марката.

За да провери отвътре как се спазват работните стандарти, Петър се подлага на пълна промяна и изследва протичането на процесите от производството на артикулите до продажбата им в различните градове. Легендата за прикритието му е, че той е Манол Христов - участник в телевизионен формат “Мъже срещу жени“, а служителите трябва да му помогнат да стане най-добрият продавач-консултант.

В първия ден от вълнуващото изпитание Петър посещава обект в столичен мол. Там той е посрещнат и търпеливо обучаван от Петя, която му възлага първата важна, но лесна задача като за новобранец. Мениджърският поглед не пропуска да отбележи както позитивите, така и пропуските в работния процес.

През втория ден от прикритието си управителят посещава новооткрит магазин във Враца, където е посрещнат от новата служителка – Надя. Въпреки провокациите от страна на непохватния новобранец, жената запазва спокойствие. Петър е впечатлен от старанието на младата дама, но какво успява да привлече вниманието му?

След тайната “инспекция“ във Враца, съсобственикът на спортната марка се отправя към Стара Загора, където е впечатлен от замаха, с който работи персоналът в магазина. За да е сигурен, че работата се върши качествено, Петър навлиза и в производството, където е разтърсен от личната история на дългогодишната и лоялна служителка Мая. 

Защо шефът вика в офиса си всички служители, участвали в обучението на Манол Христов? Какво е подготвил Петър Делев за отдадените работници, вижте в новия епизод на третия сезон на “Шеф под прикритие“ днес от 21.00 ч. само по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.