Актьорът разведе зрителите и екипа на “Събуди се” на новата снимачна площадка на на най-успешния български медицински сериал

“Героят ми се връща към доброто в “Откраднат живот: Любовта лекува”. Доцент Банков се променя. Всеки човек се променя с течение на времето, така че е нормално и персонажите в един сериал да се променят. Това, което научих от моя герой, е потвърждението на старата максима, че нещата се случват, докато кроим планове”, сподели Юлиан Вергов за своята роля в шести сезон на най-успешния български медицински сериал в специално интервю за “Събуди се”.

Започнаха снимките за седми сезон на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Актьорът разведе за пръв път зрителите в новата болница “Света Анастасия”, където ще се развива действието в новите епизоди на хитовата поредица.

Деси Бакърджиева: Много е важно за зрителите да има български сериали

“Още и аз не съм опознал “Света Анастасия”. Болницата наистина е огромна и модерна, а по време на снимки се променят декорите и мизансцена. Една стая става друга, за да може да се отговори на изискванията на сценария модерна е. Коридорите са широки.  Има големи прозорци, от които може да се наблюдава отстрани, случващото се в болничните стаи, а не са като малките прозорчета в МБАЛ “Св. Кирил”. Тази болница има своите предимства”, разказа Юлиан Вергов.

Какво още разкри актьорът за новия сезон на “Откраднат живот”, гледайте в интервюто на Христиания Червенкова за “Събуди се”.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook.