Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Шоуто на Национална лотария на 19 януари по NOVA посрещна нови големи късметлии и ги развълнува със страхотни печалби. Мирела Иванова победи в играта “На крачка от късмета“ и вече си има чисто нов автомобил Fiat Tipo. Тя беше на сцената на богатството благодарение на билет “Перфектният подарък“.

“Страхотно се чувствам“, каза с усмивка 25-годишната победителка, когато се настани в автомобила. Тя триумфира на финала с помощта на монети  3, 8, 12 и 7.

Венчо Кехайов от град Пазарджик, който спечели директно участие в предаването от билет “Американски долари“, победи в играта “Сейфове“.  Венчо си натрупа 14 000 лева, а неговата опонентка Ангелина Христова - 23 000 лева. Тя отвори два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с 11 500 лева. Венчо имаше шанс да утрои печалбата си. Първият златен сейф го зарадва със символ за утрояване. След това обаче попадна на два сейфа със символ “Х“ и си тръгна със 7000 лева. С парите ще помогне на двете си дъщери.

Мариана Маджарова от Пещера пребори конкуренцията в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да играе за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева. “Колелото на късмета“ спря на сектор със сумата от 200 000 лева. Мариана игра изключително уверено. Макар че сгреши още на третата сфера, това не я разколеба по пътя към мега джакпота. Тя продължи само с верни предположения и си натрупа 50 000 лева. Късметлийката си спечели и 5-дневна почивка за двама в Лондон като бонус печалба. С парите най-напред ще почерпи, а след това ще погаси кредита си.

Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.