Не пропускайте "Всичко, което тя пожела" от 12.30 ч., премиерата "Любов на леда" от 14.15 ч. и "Нора Робъртс: Стъпки от огън" от 16.00 ч.

Изпълнен с романтика, магия и забавни моменти следобед очаква зрителите с филмите в неделния ден по NOVA. От 12.30 ч. актрисата от "Да срещнеш любовта" Лекси Джованоли ще открие любовта благодарение на магия в комедията "Всичко, което тя пожела".

Лекси влиза в ролята на самотната тийнейджърка Софи, която получава като подарък от баба си Грейс хубава, но много стара кола, която може да изпълни едно нейно желание. Софи не вярва в това, но все пак си пожелава да има гадже за предстоящия бал в училище. Желанието ѝ се сбъдва и в багажника на колата й се появява Дрейк, сладък актьор от Ел Ей. Двамата постоянно се карат и тя се чуди как може да се отърве от него. Единствената идея, която ѝ хрумва, е да изпълни своето желание докрай и да отиде с него на бала. Междувременно обаче Софи разбира, че Дрейк не е чак толкова лош и може би тя е тази, която трябва да отвори сърцето си за другите.

Джули Берман пък ще срещне неподозирани емоции в премиерния за български ефир романтичен филм "Любов на леда" в 14.15 ч. по NOVA. Актрисата влиза в ролята на 27-годишната бивша състезателка по фигурно пързаляне Емили Джеймс, която се счита за реликва в света на спорта. Всичко това обаче ще се промени, когато младият треньор Спенсър Патерсън (в ролята Андрю Уолкър) вижда в нея голям потенциал и ще опита да възстанови славата, която тя е имала. Любовта им към леда обаче може да премине в нещо повече...

В 16.00 ч. 11-годишната Рийна (Алиша Уит) ще стане свидетел на опустошителен пожар във филма "Нора Робъртс: Стъпки от огън" по NOVA.

Огънят изгаря до основи семейната пицария и това кара момичето след време да стане следовател именно на подобни случаи. Рийна решава да се върне в родното си място, където среща любовта в лицето на Бо (Матю Сетъл). Щастието ѝ обаче бързо е помрачено заради психопат, който се опитва да съсипе живота ѝ...

Вижте развръзката в комедията "Всичко, което тя пожела" от 12.30 ч., премиерата "Любов на леда" от 14.15 ч. и романтиката "Нора Робъртс: Стъпки от огън" от 16.00 ч. по NOVA.