Коментират Мариян Станков - Мон дьо и Ива Софиянска- Божкова

Най-дългоочакваното събитие във филмовите среди - връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ, като финал на традиционната кампания на канала “Треска за Оскари“.

НОМИНАЦИИТЕ ЗА „ОСКАР” 2019: Кои са най-добрите?

Предстои да разберем кои ще бъдат отличените от американската академия за киноиндустрия. Дотогава зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA и да гледат по 2 оскарови филма всяка вечер в прайм тайм-а на KINO NOVA. Специалното ни студио ще с водещи Мариян Станков - Мон дьо и Ива Софиянска- Божкова.

„Най-голямата мистерия на "Оскар”-ите е, че няма водещ. За първи път церемонията ще бъде само 3 часа. 8 от категориите ще бъдат връчени по време на реклами. В някакъв момент на живия ефир ще бъдат пуснати монтирани видеата, как тези категории са получили награди. Церемонията трябва да бъде по-стегната и кратка”, каза в студиото на „Здравей, България” Ива Софиянска- Божкова.

„ОСКАРИ” 2019: Кои са номинираните? (ВИДЕО)

„В последните години имаше обвинение срещу Академията, че наградите са прекалено „бели”. Тази година чернокожите актьори са уважени”, допълни Мариян Станков - Мон дьо.

Двамата споделят, че филмът „Роди се звезда” е техният фаворит.

Цялото интервю гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.