Най-успешният струнен квартет за всички времена с два грандиозни концерта по случай 20-годишния си юбилей

Най-успешният струнен квартет в историята на музиката, световният феномен BOND ще изнесе два грандиозни концерта в България през март по случай 20-годишния си юбилей на сцената!

Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело), които пристигат у нас по покана на ZAPP Entertainment, ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина, в който е събрано всичко най-добро от великолепното им творчество.

Първата спирка от мини турнето на сексапилните музикантки, реализирали многомилионни продажби, у нас е София на 26 март, в зала 1 на НДК от 20:00 часа. Ден по-късно, на 27 март, талантливите красавици ще зарадват и жителите на тазгодишната Европейска столица на културата Пловдив в комплекс С.И.Л.А. от 19:00 часа.

Името BOND не се нуждае от представяне. От раждането на групата през 2000 г.,  те привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

За 20-годишната си кариера момичетата изковават и зашеметяващите 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб (включително във Великобритания, САЩ, Австралия, Япония, Белгия, Франция, Унгария, Италия, Швеция, Хонг Конг, Индонезия, Малайзия, Сингапур, Корея, Тайван, Тайланд, Колумбия, Мексико, Нова Зеландия, Канада, Австрия, Чехия, Гърция, Норвегия, Португалия, Швейцария, Филипините и Чили). Световните турнета с напълно изкупени зали не биха могли да се преброят.

Музиката на BOND е част от знакови филмови саундтраци като иконичната британска екшън-комедия „Джони Инглиш“ с Роуън Аткинсън, където изиграват и самите себе си, както и „XXX State Of The Union“ със Самюъл Джаксън, Уилям Дефо и Айс Кюб.

Свирили са на сцената на Наградите на MTV, “Америка търси талант“, „Великобритания търси талант“ и много други, както и на редица световни спортни събития – през 2012 момичетата взимат участие в закриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон.

Емблематични за историята на съвременната музика остават и изявите им на места като египетските пирамиди в Гиза и на Уол Стрийт в Ню Йорк.

Билети за концертите на BOND в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече могат да се открият в мрежата на Ивентим – България в цялата страна, както и онлайн, а също и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Присъединете се на:

https://www.facebook.com/events/2369631779715281/

За повече информация:

https://www.bondquartet.com

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.