Въпреки развода, холивудските звезди изглежда са добри бизнес партньори

Анджелина Джоли и Брад Пит през март ще пуснат второ вино розе от имението "Миравал" във Франция, съобщи в. "Метро". Въпреки развода, холивудските звезди изглежда са добри бизнес партньори, когато става въпрос за френско вино. Двойката закупи имението през 2012 г. и година по-късно лансира първото розе от неговото лозе.

Брад Пит се среща с Чарлийз Терон (СНИМКИ)

Новото вино се нарича "Студио" във връзка с музикалната история на имота. След развода на Джоли и Пит се предполагаше, че те ще започнат да разпродават своите общи имоти, но се оказа, че звездната двойка няма такива намерения.

Анджелина Джоли намекна, че може да влезе в политиката

"Новото вино показва тяхното общо и дългосрочно решение да не продават имението. А името "Студио" е препратка към музикалната история на имота," каза човек от обкръжението на звездите. Той добави, че Пит усилено е работил по миналогодишната реколта, и че той и Джоли гледат на лозята като на "инвестиция" за шестте си деца.

Анджелина Джоли с нов мъж до себе си? (СНИМКИ)

Вчера Джоли и Пит бяха заснети заедно в Лос Анджелис за първи път след раздялата през септември 2016 г. След големи несъгласия те най-после постигнаха извънсъдебно споразумение за децата, но още уточняват други подробности около развода.

И още по темата:

Близък до Анджелина Джоли: Актрисата вече тежи 35 кг

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Брад Пит повече не иска да има връзка с известна партньорка

11-годишната дъщеря на Брад и Анджелина - все по-красива (СНИМКИ)

Анджелина Джоли и Брад Пит се разбраха за децата (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.