Съдията в шоуто за преобразявания гостува в предаването "Плюс-Минус: Коментарът след новините"

Димитър Ковачев-Фънки ще бъде част от журито в новия сезон на единственото по рода си шоу "Като две капки вода", където ще оценява преобразяванията и най-вече ще се забавлява заедно с участниците в продължение на 13 лайфа. В предаването "Плюс-Минус: Коментарът след новините" той разкри пикантни подробности за шоуто малко преди старта му. 

Като две капки вода“ започва с шеметно шоу на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA

"Както винаги през новия сезон ще останем верни на идеята да бъде забавно, смешно и без да се взимаме насериозно. Няма да бъде поучително, няма да гледаме с лошо око проблемите на България и т.н. Предполагам, че ще бъде както винаги много забавен купон”, коментира Секирата на журито Фънки.

Самият той не издаде кои ще бъдат участниците в новия сезон.

Според Фънки, за да спечели даден участник в "Като две капки вода", той трябва да притежава само едно качество: "Не трябва да забравя в никакъв случай, че "Като две капки вода" е "Като две капки вода", а не сме се събрали да търсим Бионсе или някой български изпълнител, който ще ни смае с гласовите си възможности. Много по-важно е да бъде пресъздаден цялостния образ, максимално близо до 100-те процента".

Освен Фънки, част от експертното жури ще бъде и винаги усмихнатата Хилда Казасян, а двамата ще бъдат допълвани от популярни музиканти и актьори. 

Повече за новия сезон на шоуто "Като две капки вода" гледайте във видеото.

Не пропускайте старта на седми сезон на “Като две капки вода“ - на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com