Той заяви, че иска да убие чернокож

Нов скандал разтърси Холивуд. Отмениха премиерата на най-новия филм на Лиъм Нийсън заради негови расистки изявления. Той беше залят от критики, след като сподели, че искал да убие който и да е чернокож. Причината - негова приятелка била изнасилена. 

Обявиха 13-те звезди, които ще връчат "Оскарите"

Самият Нийсън нарече реакцията си "ужасна" и увери, че не е расист.

Междувременно стана ясно, че за първи път от 30 години насам и едва за втори път в историята на "Оскар"-ите церемонията ще бъде без водещ. Дотук се стигна, след като актьорът Кевин Харт се отказа да е водещ заради бурната реакция около негови хомофобски коментари от миналото.

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA.

РАЗЛИЧНИТЕ „ОСКАР”-И: Един филм на път да взриви Холивуд (ВИДЕО)

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 

28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите Оскар. Избери „Треска за Оскари“ по KINO NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.