Пресиян Коев с коментар часове преди големия финал на турнира

Спортният директор на Българската федерация по тенис Пресиян Коев си пожела сблъсък в три сета на финала на турнира от ATP сериите - Sofia Open.

„Моят фаворит е хубавата игра и се надявам да приключи в три сета. Медведев е в страхотна форма, той е фаворит днес. Не би било изненада мачът да приключи в два сета, но защо пък Фучович да не направи най-силния мач в кариерата си”, заяви Коев в интервю за предаването „Събуди се” по NOVA.

„С много хубави неща мога да го запомня. Имахме най-посетения детски ден. Най-силното издание до момента и много добро ниво на организация. Това се отчита от ATP и самите състезатели”, каза Пресиян Коев по повод четвъртото издание на турнира.

„Всеки един добър тенисист е възможен участник за догодина”, добави Коев, а по повод финала сподели още: „Мачът ще бъде наистина интересен. Призовавам всички любители на тениса да дойдат да го наблюдават. Ще си заслужава. Залата ще е пълна. До краен предел ще видим дали ще се напълни. Този корт на турнирите от 250 сериите е сред тези с най-много зрители”.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.