Кои са всички страни на любовта?

Бойка Велкова и Ивайло Захариев представят  „Усещане за любов”  на 26 февруари в София. Утре постановката ще бъде показана в Бургас, предстои и Добрич.

„Усещане за любов” е представление, което реших да направя, за да се събудя за любов, защото в днешно време любовта е в доста окаяно състояние. Има криза на брака, на човешката двойка и си струва да помислим защо и как се случва това. Затова поканих Ивайло и направихме постановката”. Това каза актрисата Бойка Велкова в ефира на „Здравей, България”.

Народният театър с нова адаптация на „Братя Карамазови” на Достоевски

„Аз избрах много стихове, но и драматургични текстове за любов, за да покажем нейните две страни. Има много музика за любовта  - Верди, Шопен, музикалното оформление на Теодосий Спасов, и танци”, разказа тя.

„Трябва да възпитаме чувствата си и да застанем в онази тъмна страна в себе си. Това е въпрос на личен избор и желание да го направиш. Един от най-големите проблеми на човешката двойка е този нарцисизъм. Това е точно възпитание на чувствата”, поясни тя.

Актьорът Ивайло Захариев добави: „Голямо предизвикателство е да се играе с Бойка и имам голямо желание да дам най-доброто от себе си”.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.