Представлението ще се проведе на 13-14 февруари в театър "Българска армия"

Постановката на Жорди Галсеран "Изборът на Марта" за първи път ще бъде поставена в София. Звездите на постановка Яна Маринова и Розалия Абгарян разкриха каква е емоцията им преди участието им в представлението, което ще бъде на 13-14 февруари в театър "Българска армия".

"Лично от моя страна има емоция, защото съм поканила страшно много хора. Говоря за това представление от половин година", каза Розалия в ефира на "Плюс-Минус. Коментарът след новините".

Яна Маринова обясни, че постановката е една пиеса за любовта, властта, парите и за това какво се случва, когато решиш да се разголиш и да обичаш.

Яна Маринова: Новият ми филм “Диви и щастливи” е романтична екшън-комедия

"Въпросът за избора на партньор е актуален, защото всички живеем в една джунгла, но в крайна сметка става дума за комедиен трилър, защото накрая се разбира убиеца", каза Маринова.

"Това е едно сериозно представление, защото самите теми и проблеми са много истински, но има смешни ситуации. Героите боравят с много сарказъм и ирония", заяви Розалия Абгарян.

Абгарян добави, че историята на постановката започва с един човек, който е на ръба на силите си и се появява любовта, която го връща към живота.

Яна Маринова: Филмът “Привличане” тръгва на турне в България и ще бъде представен в Рим

А по отношение на новия проект на Яна Маринова - "Привличане", тя сподели повече информация:

"От 8 до 14 февруари хората ще могат да го гледат по кината. Това ми е първият проект като продуцент и със сценарист. Много си обичаме романтичната комедия", каза Маринова.

Повече за постановката "Изборът на Марта" можете да разберете в прикаченото видео. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.