Вижте кои са те

Чадуик Боузман и Анджела Басет бяха добавени към звездите, които ще връчват наградите "Оскар" на 24 февруари, предаде БТА.

Обявиха 13-те звезди, които ще връчат "Оскарите"

Продуцентката Дона Джилоти и съпродуцентът и режисьор Глен Уайс обявиха новата серия от знаменитости, които ще се качат на сцената в театър "Долби" в Лос Анджелис. Това са Самюъл Джаксън, Хавиер Бардем, Емилия Кларк, Джеймс Макавой, Лора Дърн, Сара Полсън, Мелиса Маккарти.

Церемонията на „Оскар”-ите остана без водещ, а Лиъм Нийсън беше обвинен в расизъм

Стивън Джеймс и Кики Лейн от филма "Ако Бийл стрийт можеше да говори" също ще връчват награди, както и Джейсън Момоа.

Миналата седмица беше обявено, че в церемонията ще участват миналогодишните победители Франсис Макдорманд, Гари Олдман, Сам Рокуел, Алисън Джани. Освен тях, известно е, че награди ще връчват Даниъл Крейг, Бри Ларсън, Аукуафина, Крис Еванс, Тина Фей, Упи Голдбърг, Дженифър Лопес, Ейми Полър, Мая Рудолф, Амандла Стенбърг, Чарлийз Терон, Теса Томпсън и Констанс Ву.

КОЙ ФИЛМ, СПОРЕД ВАС, ЩЕ ГРАБНЕ "ОСКАР"? ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА НИ ТУК

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019 г., ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 г. след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA. Специалното студио започва в 22.45 ч. по NOVA и продължава от 23.30 ч. по KINO NOVA.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите Оскар. Избери „Треска за Оскари“ по KINO NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.