Био-козметичен спрей за положително повлияване на кожата на ръцете и краката при наличие и заразяване с гъбички

Fresh Fingers е био-козметичен спрей за положително повлияване на кожата на ръцете и краката при наличие и заразяване с гъбички. Неговият едноименен производител определя компонентите, включени в натуралната формула на продукта, като органични екстракти от пчелен мед, лимонена киселина, клотримазол и Витамини B и C. Средството за почистване и поддържане на добра хигиена на дермата на крайниците получава предимно одобрителни отзиви в мненията на клиентите в онлайн форумите за красота и здраве. Към момента не са налични данни за възникване на противопоказания или неприятни странични ефекти като прекомерно изсушаване, лющене на кожата, обриви или алергични реакции.

Натуралният спрей за въздействие върху микозата "Фреш Фингърс" и неговият официален уебсайт предлагат удобна процедура по поръчка и доставка – от врата до врата, а плащането се осъществява чрез наложен платеж. Той не може да бъде намерен в аптеките, нито се предлага в портали за продажба на продукти от типа на eBay, eMag или Amazon. По-долу ще обясним повече подробности за характера на онихомикозата и как препаратът и оказва влияние.

Гъбичките По Краката Обичат Топлата и Влажна Среда

Слънце, море, плаж и страст. Няма нищо по-хубаво от емоциите, които асоциираме с тези думи. Но след като те поотминат и започнем да усещаме неприятно парене в областта на ходилата, преживяванията ни от ваканцията започват да будят по-скоро неприятни спомени. Непоправимото е станало. Заразили сме се с гъбички по време на почивката си.

Онихомикозата, както е медицинското наименование на гъбичната инфекция, обича топлата и влажна среда. Затова и не е задължително да попадне в нашето тяло през лятото. Нищо не пречи и това да се случи в зимните месеци или докато гостуваме и носим чехлите на заразен домакин. Некачествените обувки също са чест повод за нейното проникване.

Този неканен гост чака нивата на имунитета ни да спаднат и да се настани удобно и за дълго. Микотичните инфекции се третират изключително лесно в начален стадий, но са трудни за идентифициране, тъй като по-голямата част от симптомите се забелязват едва в по-крайните фази.

Част от симптоматиката им включва:

* Покафеняване, Потъмняване или Пожълтяване на Нокътната Плоча и Кожата Около Пръстите на Краката или Ръцете;

* Лесно Начупване и Нацепване на Ноктите;

* Лющене и Напукване на Дермата на Крайниците;

* Характерен Остър и Неприятен Аромат;

* Болка и Парене в Ноктите;

Бабина Рецепта с Чесън, Ябълков Оцет, Розмарин и Лимон:

Принципите на алтернативната медицина включват използването на мощни натурални антисептични и противобактериални средства с цел поддържане на добра хигиенна среда в организма. Мощни почистващи средства в това отношение са ябълковият оцет, прясно изцеденият сок от лимон, чесънът и розмаринът, примесени с хладка вода. Всички съставки, без оцета, се кипват, а след като течността изстине се добавя и ябълковият оцет.

Ето и как следва да се прилага:

1) Почистете добре ходилата с хладка вода и антибактериален сапун.

2) Подсушете ги с мека кърпа, така че да няма остатъчна влага.

3) Намажете със сместа и обуйте стари чорапи отгоре. Можете да спите така.

Как Работи Спреят за Повлияване на Хигиената на Краката Фреш Фингърс?

Производителят на средството за благоприятстване на правилната хигиена на крайниците счита, че то може да влезне в помощ на хора, които имат или са преминали през микотична инфекция, тъй като повлиява по положителен начин за приятния мирис и възстановяването на нормалната структура на дермата в тази част от тялото.

Това се отдава на натуралната композиция на средството, която следва да включва клотримазол, екстракт от пчелен мед, Витамини B и C и лимонена киселина. Прилагането му следва да се придържа стриктно към инструкциите за употреба, а те гласят, че:

1. Краката се измиват и подсушават предварително.

2. Спреят се впръсква и втрива с нежни кръгово-масажиращи движения.

3. Процедурата се повтаря до 3 (три) пъти на ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Nota Bene! Макар и да няма сигнали за противопоказания в наличните клиентски мнения и отзиви за продукта, не е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се към указанията за употреба!

Поръчка, Доставка и Цена в България на Спрея Fresh Fingers

Заявката за поръчка и доставка на спрейчето за положително въздействие върху дезинфекцията и поддръжката на краката Fresh Fingers се подава през официалната уеб страница на продукта. Той не може да бъде закупен в магазина. Клиентите оставят актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката.

Средството за почистване и придаване на приятен аромат на краката се заплаща чрез наложен платеж. Актуалната промоция позволява на клиентите да го вземат и с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.

Поддържайте Краката Сухи и Чисти!

Гъбичната инфекция е агресивна и засяга хора със занижена имунна система. Хранете се правилно и инвестирайте средства в качествени обувки, които да поддържат краката ви сухи и чисти. Само така можете да се предпазите.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.