Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Светозар Сотиров, който спечели директно участие в предаването на Национална лотария от билет “3 000 000 JACKPOT”, триумфира на финала в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Той победи конкурентите си в шоуто на 16 февруари по NOVA, като изтегли най-голямото число в предварителния кръг и получи шанс да играе за внушителна печалба, достигаща 2 400 000 лева.

Светозар е на 69 години. Всяка седмица пробва късмета си в игрите на Национална лотария. Билет “3 000 000 JACKPOT”, който директно го изпрати в предаването, му е любим. “Този билет ми е подарък от съпругата за рождения ден“, разказа още късметлията.

С “Колелото на късмета“ той определи, че ще се бори за сумата от 200 000 лева. Светозар започна с две правилни предположения и спечели 15 000 лева. Четвъртата сфера му донесе страхотна бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Лондон. Светозар даде още три точни предвиждания и сумата му се увеличи на 30 000 лева. След това последва първата грешка и участникът предпочете да не рискува, като се отказа.

И тази събота от студиото на Национална лотария отпътува чисто нов автомобил. Павлинка Ванкова победи в играта “На крачка от късмета“ и стана горд собственик на стилен Fiat Tipo. Щастливката е от град Казанлък, а незабравимите емоции в предаването ѝ осигури билет “Мечтаният дом“.

Павлинка разказа, че новината за участие в шоуто, е била голяма изненада за нея. В началото на играта тя сподели, че няма стратегия, а ще разчита на късмета си. След това за броени минути Павлинка се озова на финала като победител, където Захари Бахаров я очакваше с ключовете за стилния червен автомобил, паркиран в студиото.

Бутонът на късмета изпрати Марин Киришев от Смолян и Камелия Ганчева от Ловеч при щедрите “Сейфове“ на Национална лотария. В началото на играта Марин уцели първия сейф с “Х“, докато опонентката му спечели 5000 лева. За съжаление отварянето на сейфовете приключи твърде рано, тъй като Марин попадна на хикс за втори пореден път. Захари го изпрати със утешителна печалба от 1000 лева, а Камелия имаше шанс да утрои своята сума със златните сейфове. С първия си избор тя отвори сейф с “Х“. Това я разколеба и тя прекрати играта, като си тръгна с 5000 лева.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.