Гледайте "Кучетата на приятелите ми" от 12.30 ч., премиерата "Съкровено желание" от 14.15 ч. и "Нора Робъртс: Точно по пладне" от 16.00 ч. по NOVA

Кино маратонът в неделя започва с комедията "Кучетата на приятелите ми" в 12.30 ч. по NOVA, в която млада жена, облечена с булчинска рокля, влиза заедно с три кучета в малка закусвалня. Следва преразказ как тя попада в този любопитен кръстопът в живота си и чрез търсенето на подходящия човек в крайна сметка се озовава в ролята на булката беглец. Във филма участват Ерика Кристенсен, Терил Ротъри, Джеръми Гуибалт и други.

Веднага след това, в 14.15 ч., предстои премиерата на романтичната комедия "Съкровено желание". В нея привлекателната дама Гуен (позната от ролята си в сериала "Нашвил" - Джеси Шрам), която очаква да се сгоди навръх 30-тия си рожден ден, получава изненадващ подарък след като прави празничното си тайно пожелание: поглед в своето бъдеще, което обаче не прилича на нищо, което някога си е представяла...

Лейтенант Фийби Макнамара (в ролята Емили дьо Равин) пък ще бъде най-добрия експерт от полицията на Ню Йорк в "Нора Робъртс: Точно по пладне" от 16.00 ч. по NOVA. Тя е специалист във воденето на преговори с похитители и е намерила призванието си още в ранна възраст. Всичко това се случва, когато психически нестабилен мъж нахлува в дома на Фийби и тероризира нея и семейството ѝ часове наред. Умна, красива и истински професионалист в работата си – тя е спасила огромен брой хора. Но сега е изправена пред най – трудния случай в кариерата си. Този път терористът иска само едно нещо в замяна на заложниците – нейната смърт. .

Не пропускайте развръзката в комедията "Кучетата на приятелите ми" от 12.30 ч., премиерата "Съкровено желание" от 14.15 ч. и трилъра "Нора Робъртс: Точно по пладне" от 16.00 ч. по NOVA.